Uw proefschrift uitgeven bij VU University Press

VU University Press geeft kwalitatief hoogwaardige handelsedities van proefschriften uit. We dragen daarbij zorg voor het gehele uitgeeftraject: redactie, vormgeving, drukwerk, opslag en distributie. De uitvoering, oplage en verkoopprijs van de publicatie bepalen we in overleg. Na een kennismakingsgesprek op de uitgeverij kunnen we voor u een offerte opstellen.

Het afronden van een proefschrift wordt door de meeste promovendi als intensief ervaren. Onze ervaring leert dat het prettig is om voorafgaand aan de laatste schrijffase vast voor ogen te hebben op welke manier u uw proefschrift wilt publiceren. U bent daarom al vanaf zes maanden voor uw gewenste promotiedatum welkom op de uitgeverij voor een oriënterend gesprek. We starten met het uitgeefproces zodra het manuscript definitief is. Na aanlevering van de definitieve tekst duurt het gehele uitgeeftraject gemiddeld drie maanden.

Het is ook mogelijk om na uw promotie een -eventueel bewerkte- handelseditie uit te geven. In dat geval bepalen we in overleg een geschikte publicatiedatum.